• 638 преглеждания

По повод първия рожден ден на Soul&Pepper TV Елена Петрелийска беше на гости в "Преди обед" по бтв. Водещата на "Лекият път към вкуса" духна свещичката и пожела на кулинарния канал много зрители и висок рейтинг. А след това приготви в ефир нетрадиционна пица с протеинов блат от червена леща.

Елена е едно от лицата на Soul&Pepper TV. Скоро ще може да гледате третия сезон на нейното предаване, който ще е интересен и доста личен, пълен с невероятни истории и много вкусни предложения.

Само за една година кулинарният канал Soul&Pepper TV успя да влезе в домовете на хората и да задоволи вкусовите им очаквания, защото екипът вече знае от какво имат нужда зрителите. През първата си година бебето се учи да използва ръцете си, да се смее и да играе, да яде с лъжичка, прохожда и тръгва стремглаво по пътя си. Почти така стоят нещата и в телевизията. През първата си година Soul&Pepper опознаваше зрителите си, а и те опознаваха него. И заедно създадоха връзката помежду си.

През тази една година Soul&Pepper TV channel доказа своята позиция в родния ефир с цветнo и съблазнителнo съдържание, което вдъхновява хората да бъдат креативни с храната. Цялостната концепция на кулинарния канал е да мотивира зрителите да придобият усет към здравословната храна и да изследват произхода на отделните продукти, включени в рецептите. Новите продукции със световни и български шеф готвачи, със свежи лица и разказвачи на вкусни истории превърнаха Soul&Pepper TV в любимо място на аудиторията.

Каналът проходи и продължава да се развива с пълна сила, защото дава на зрителите не просто храна за очите и душата, не просто вдъхновяващи идеи за ястия, а щипка от подправката на живота.

Гледайте Soul&Pepper, за да сте в крак с кулинарните тенденции и за да се забавлявате, докато научавате интересни факти за храната.