• 350 преглеждания

Великобритания е една от най-космополитните и кулинарно разнообразни страни в света. "Рошавите рокери" се питат дали най-доброто пилешко ястие на планетата може да е дело на гордите албионци. Те се отправят към Бромсгроув за едни от най-добрите пилета във Великобритания, а после отиват в Бирмингам за автентично бирмингамско балти. След това поемат надолу по картата към лондонското Сити, за да се насладят на корейско ястие, включващо всичко - от клюн до крака.

Мотористите завършват поредицата в WOMAD, където правят своето пиле Piri Piri за масовата публика, преди да щурмуват сцената на Taste the World, за да "почерпят" присъстващите с разкази за своите пътувания, докато приготвят гозба с едно пиле и едно яйце.

Публиката пък решава спора кое е първо - кокошката или яйцето (във вид на ястие!), преди "Рошавите рокери" да ги поведат на финално празнично кокошо хоро.

Не пропускайте разрешаването на вечната дилема "Кокошката или яйцето" в новия сезон на "Рошавите рокери" - тази неделя от 19:00 ч. само по Soul&PepperTV!