• 514 преглеждания

Подправката на живота

Предпочитаме да я виждаме повече, отколкото да слушаме за нея.

Искаме да се наслаждаваме на красивите рецепти и след това на хората, които ги приготвят.

Желаем да наблягаме на повече кратки, но ефектни идеи.

Интернет моделът вече е приложим и в телевизията. Хората искат да се любуват на апетитни кадри дори само за фон. А ако междувременно "откраднат" някоя идея - какво по-хубаво!

В нашия канал има от всичко по малко - и от красивото, и от полезното, и от краткото, и от дългото. Също като една пълна с умами рецепта!

 

Храним се първо с очите

Пандемията ни даде много уроци, но ето две неща, които със сигурност усвоихме: да ценим всеки момент с любимите хора и... да печем хляб!

Второто успя да докаже, че във всеки от нас се крие неразкрит готвач, който само чака да покаже потенциала си! Но за да повярваш, трябва да видиш с очите си, че това не е толкова трудно. Да видиш всички апетитни рецепти и техники от А до Зест. И да повярваш, че си способен да готвиш. Е, стига да има кой да ти покаже стъпките по този невероятно съблазнителен път към вкусното приключение, наречено кулинария.

Желанието на Soul&Pepper TV channel е да предоставим красивo, цветнo, съблазнителнo съдържание, което вдъхновява хората да бъдат креативни с храната. Да създадат здравословна връзка с нея. Да открият нейния произход.

Искаме едновременно да образоваме, но и да забавляваме. И не на последно място - мисията ни е да създадем чисто нова продукция със свежи лица и завладяващи идеи. Да следваме и въвеждаме найсъвременните готварски тенденции. Да разказваме вкусни истории.

Защото в крайна сметка, рецептите са като приказките и трябва да завършват щастливо.