Beauty and the feast

Една от финалистките в топ риалитито е водещ на ново бутиково кулинарно изживяване по Soul&PepperTV

Като голяма част от младите хора и Айлин "живее" в социалните мрежи. Тя бързо се превърна в любимка на аудиторията зад малкия екран. И вече е "следвана" от хиляди почитатели и зад по-малкия екран, а именно в социалните мрежи.

Затова в новото предаване "Beauty and the feast" красивата водеща Айлин ще тръгне на своеобразна изследователска мисия - от социалните мрежи до "живия живот". Бюти филтрите са все по използвани за всякакви снимки - на хора, място, храна. А целта на Айлин е да установи дали "истината" в мрежите отговаря на "истината" в реалността.

Ходенето на ресторант отдавна вече не е само храненето. Това е място, на което се виждаме с приятели, ходим на първа среща, "бягаме" от ежедневието и се забавляваме. Вече искаме приятна атмосфера, добро обслужване, вкусна, но и красиво поднесена храна.

Айлин ще показва всички компоненти, които правят посещението ни в даден ресторант перфектно изживяване. Ще се опита да намери отговор на въпроса що е то fine dining, докато е нашият кулинарен гид в едни от най-изисканите ресторанти в столицата. А най-хубавото е, че Айлин ще се усмихва и отново ще грее на малкия екран.

Гледайте премиера на новата поредица на 25 август в 21:00 ч. в ефира на Soul&PepperTV! Предаването "Beauty and the feast" ще се излъчва всяка петък вечер.