Chef Talent с Андре Токев

Българското кулинарно състезание за деца Chef Talent стартира през новата година и ще се излъчва в ефира на Soul&PepperTV. В продължение на 8 седмици 6 деца с изключителни кулинарни умения влизат в битка за голямата награда и признанието на магьосника в кухнята шеф Андре Токев.

 

Платформата за кандидатстване вече е отворена и родителите могат да записват децата, които са на възраст между 8 и 12 години. Малките кандидати трябва да обичат да се вихрят в кухнята, да имат свои любими рецепти, както и да правят разлика между магданоз и керевиз. Кандидатите за приза "кулинарен талант" трябва да са смели и да не изпитват притеснение от светлините на прожекторите.

 

В предаването децата ще се впуснат в различни готварски приключения, ще се състезават един срещу друг, а понякога ще играят в отбор. Бъдещите шефове ще научават много и полезна информация за продуктите, за приготвянето на вкусни ястия и как да правят изключителна презентация. От екипа обещават епизодите да са голяма чаена чаша наслада с кафена лъжица образователен характер и няколко щипки настроение.

 

Ментор и жури в Chef Talent ще е популярният, атрактивен, вдъхновяващ и истински професионалист в кухнята шеф Андре Токев. Той е основател на Българската асоциация на професионалните готвачи, официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа "Bocuse d'Or" и носител на единствената за източна Европа диплома "Global Masterchef Degree".

Може да запишете децата си за кастинг за Chef Talent ТУК.

Водещ

Андре Токев

Андре Токев

Aндре Токев е единственият носител на Global Masterchef Degree за Източна Европа. Той е основател на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ), официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа ''Bocuse d'Or'' и носител на единствената за Източна Европа диплома Global Masterchef Degree.

Андре е на 55 години, роден е в Лайпциг в семейство на българин и германка. Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди Michelin. От 2000 г. е главен готвач в Hilton във Франция, Австрия и България. Готвил е за известни личности Бил Клинтън, Ангела Меркел, Вал Килмър, Джон Кери, Faithless, Дъстин Хофман, Шарън Стоун, Жан Клод Ван Дам и много други

Виж още