Сладки красоти

Предаването "Сладки красоти" започва na 19 август в 9:30 сутринта. Първата рецепта, която Силвия Иванова ще покаже, е за приготвянето на домашна бисквитена торта. Тя е любима на малки и големи, но няма да е най-обикновена, а ще бъде с невероятна декорация. Може да си я приготвим като десерт за семейството, но и за специален повод.

Бисквитеният блат ще бъде приготвен с брашно, захар, масло и яйце. Кремът ще е пухкав, а декорацията ще е с почти истински рози, малини и боровинки.

Точните съставки, тайните за постигане на невероятния вкус и триковете за ръчно направена декорация може да разберете утре сутрин по Soul&PepperTV.

В епизодите Силвия ще показва добре познати сладки изкушения, които обаче ще изглеждат като произведения на изкуството. Освен това, тя ще дава идеи как да включим и децата в процесите на готвенето. Ще видим как стъпка по стъпка да научим малчуганите да правят анимационни герои и цветя от цветен фондан, който е почти като пластилин. Готвенето учи децата на търпение и креативност и развива различни умения у тях. Това е и още един начин да прекарваме забавно времето, заедно с децата. А най-хубавото е, че после цялото семейство може да се наслади на вкусен домашен десерт, за който всички са се постарали.

Предаването "Сладки красоти" ще се излъчва всяка събота в 9:30 сутринта.

Водещ

Силвия Иванова

Силвия Иванова

Силвия Иванова е художник, декоратор с изтънчен стил, любител сладкар и майка на 3 деца. Тя е усмихната, лъчезарна и винаги готова за сладки приключения в кухнята. Тя е победител в категорията сладко ястие в първия сезон на първото българско кулинарно риалити "Ястие на годината".

Виж още