• 386 преглеждания

Юрист, зъболекарка, служител в чейндж бюро и професионални готвачи с дългогодишна практика по целия свят са част от одобрените кандидати, които се впускат в кулинарна битка. Участниците са на различна възраст и са от малки и големи български градове. А общото между тях е, че обожават да готвят.

Избраните кандидати ще покажат уменията си, като приготвят по една авторска рецепта. Предложенията им включват впечатляващи съчетания с морски дарове, меса, зеленчуци, интересни билки и нетрадиционни десерти.

Някои от участниците обикалят еко ферми, мандри и био градини, за да избират най-качествените продукти за своите рецепти. Чиниите им са цветни, разнообразни и изпипани до последния детайл. Зрителите ще видят страхотните предложения на хора, които са приготвяли ястия лично за президенти и царски особи. Ще видят и кандидати, които готвят на луксозни яхти в открито море и задоволяват вкусовете на популярни личности по време на техните ваканции.

Но... кастингът продължава, така че все още и ти имаш шанс да покажеш на всички твоята невероятна рецепта. Ястието, с което кандидатстваш, трябва да отговаря на следните критерии:

  • - да е по авторска интерпретация на рецепта;
  • - да попада в една от петте основни категории;
  • - да бъде включен поне един автентичен български продукт в рецептата;
  • - времето за приготвяне да е до 2 часа;
  • - да е толкова вкусно, че да е достойно за ЯСТИЕ НА ГОДИНАТА.

Избраните участници ще се борят в 5 различни категории, но само един от тях ще грабне приза "Ястие на годината". Ястието, което спечели, може ексклузивно да бъде включено в менюто на звезден ресторант. А победителят ще има възможността да реализира собствено предаване в ефира на Soul&PepperTV, да стане главен готвач в първокласен ресторант и да получи още награди.

Виж подробности и се запиши за кастинг на Търсим теб: Запиши се за кастинг за "Ястие на годината" (soulandpepper.tv)