• 2947 преглеждания

ЗАПИШИ СЕ ЗА КАСТИНГ ТУК

 

Обожаваш да готвиш? Поднасяш храната вкъщи като в 5-звезден ресторант? Не се страхуваш да експериментираш и превръщаш обикновеното ястие в истински шедьовър?

Значи си попаднал на правилното място!

Запиши се за кастинг в първото българско кулинарно риалити и грабни титлата "Ястие на годината". Включи се във вълнуваща телевизионна битка, в която професионални и любители готвачи ще могат да застанат едни срещу други и да покажат кулинарните си умения.

Ако си нашият победител, грабвайки приза "Ястие на годината", ще получиш уникалната възможност да имаш собствено кулинарно предаване в ефира на Soul&PepperTV, а твоята авторска рецепта ще бъде включена в менюто на звезден ресторант.

Освен това, един от всички, участвали в състезанието, ще има невероятния шанс да стане главен готвач в ресторант, където изисканата храна е равна на съвършенство.

Очакват те и още страхотни награди, затова не се бави и сбъдни мечтите си!

 Замисляш ли се вече да кандидатстваш? Ако да, ето какво е важно да знаеш:

Ястието, с което може да заявиш участието си за кастинга, трябва да попада в една от петте основни категории, които са:

  • ЯСТИЕ, базирано на месо
  • ЯСТИЕ, базирано на зеленчуци
  • ЯСТИЕ за ресторант
  • традиционно българско ЯСТИЕ
  • сладко ЯСТИЕ

Своето звездно ястие може да приготвиш сам или с любим човек - твоя съпруг/съпруга, дете, друг член на семейството, дори приятел/приятелка, който ще нареже перфектните кубчета зеленчуци за твоята неповторима рецепта.

Основният участник трябва да има навършени 18 години. Това обаче не важи за придружаващите го, изброени по-горе.

 

Ястието, с което кандидатстваш, трябва да отговаря на следните критерии:

  • да е по авторска интерпретация на рецепта;
  • да попада в една от петте основни категории;
  • да бъде включен поне един автентичен български продукт в рецептата, като например: млечни и месни продукти от български производител; плодове и зеленчуци от собствената ти градина (може и от чужда) и т.н.
  • времето за приготвяне да е до 2 астронимически часа;
  • да е толкова вкусно, че да е достойно за ЯСТИЕ НА ГОДИНАТА.

 

Нищо обаче не приключва дотук. Поканили сме жури от звездни шеф готвачи и популярни лица от ресторантьорския бранш, с които ще имаш възможността да се запознаеш на живо и да черпиш от безценния им опит.

 "Ястие на годината" ще се снима извън познатата градска среда, далече от шума и тълпата. Подготви се, тъй като ще те потопим сред неповторима средновековна атмосфера и вдъхновяваща сетивата природа.

Предаването започва през октомври и ще се излъчва в ефира на Soul&PepperTV.

Ако си започнал да си представяш какво би било твоето звездно ястие, докато четеш този текст, не се колебай и се запиши за кастинг ТУК. Оставаме насреща за допълнителни въпроси, които може да зададеш на адрес yastie@wnesstv.com.

Очакваме те!

Точно ти може да си първият носител на титлата "Ястие на годината"!