• 443 преглеждания

ТВ каналите WNESSTV и Soul&PepperTV вече могат да бъдат намерени и в основните пакети на водещия сателитен оператор БУЛСАТКОM. Кулинарният канал Soul&PepperTV е на позиция 325, а WNESSTV - на позиция 326 на сателитната услуга и на IPTV.

Изпълнителният директор на WNESSTV и Soul&PepperTV Иван Тодоров сподели, че е изключително щастлив от постигнатия успех и вярва, че още повече зрители ще могат да намерят подходящо съдържание за себе си в програмите на двата канала. "Това е страхотен успех за нас. По този начин завършваме един голям етап от създаването и на двата канала, а именно дистрибуцията в основните национални и регионални оператори. Този факт ни мотивира и ни дава предпоставка през 2023 г. да създадем още повече авторска продукция. Предвиждаме нови програмни схеми, с които максимално да се отличим от останалите канали и да привлечем още по-голяма аудитория. Имаме намерение да реализираме нови предавания, сутрешни блокове и следващи сезони на първото българско кулинарно риалити "Ястие на годината", победителят в което ще стане ясен тази неделя в ефира на Soul&PepperTV."

Кулинарното състезание стартира в края на октомври. С неговото създаване продуцентите дадоха сериозна заявка, която оправда очакванията им за вдигане на рейтинга. Водещ на състезанието е Камен Воденичаров, а професионалното жури е от хора, които не само умеят да готвят, но и да управляват успешно ресторантьорски бизнеси.

Цялостната концепция на кулинарния канал Soul&PepperTV е да мотивира зрителите да придобият усет към здравословната храна и да намерят образователно и същевременно забавно съдържание, представено от свежи лица със завладяващи идеи. По Soul&PepperTV зрителите могат да гледат, както български предавания, така и чуждестранни продукции. Сред авторските предавания са "Лекият път към вкуса" с Елена Петрелийска, "Добре опечени истории" с водещ Николай Красимиров, "Красота в кухнята с Преслава" с чаровната певица Преслава Пейчева.  Сред излъчваните предавания по Soul&PepperTV са и чуждестранните продукции Lords&Ladles, Hairy Bikers - Northern Exposure и The Chef"s Line. Програмата на ТВ канала включва още предавания за бързи рецепти, както и специални програми за любителите на екзотичната индийска и японска кухня, които стават все по-популярни у нас.

WNESSTV е другият канал на създателите на Soul&PepperTV. Той е първата уелнес телевизия у нас, която на 1 декември навърши 7 години. Каналът развива идеята за по-качествен начин на живот. Съдържанието на телевизията е внимателно подбрано,  за да бъде не само изцяло позитивна медия, но и изключително полезна на своите зрители със стимулиране на собственото им желание за подобряване на качеството на живот и чувството им за благополучие.

В ефира на WNESSTV има отредено време за различни видове тренировки, здравословно хранене и предавания за личностно развитие. Най-новото попълнение в уелнес канала е "Бъди във форма" с Радослава Тодорова - Рори. Сред вече познатите на зрителите предавания са "Надя Daily" - за иновации и нашите общи крачки в бъдещето с водещ Надя Павлова, и "По стъпките на красотата" с Гери Дончева-Янков - специалното време за лайфстайл и красота.

Освен това екипът на предаването "WNESSTV Фокус" ежедневно се грижи зрителите да бъдат информирани за по-важните събития и обуславящи се тенденции, които пряко повлияват и дори определят бъдещия ни начин на живот, както в социален, така и духовен аспект, и поставя фокус върху положителните взаимовръзки между човешките действия и планетарното здраве.

Новите авторски предавания, както и тези, които са се доказали във времето, са повишили многократно гледаемостта и на двата канала, според официалните статистики за измерване на телевизионните рейтинги.