• 506 преглеждания

Българското кулинарно състезание за деца Chef Talent стартира през новата година и ще се излъчва в ефира на Soul&PepperTV. В продължение на 8 седмици 6 деца с изключителни кулинарни умения влизат в битка за голямата награда и признанието на магьосника в кухнята шеф Андре Токев.

 

Платформата за кандидатстване вече е отворена и родителите могат да записват децата, които са на възраст между 8 и 12 години. Малките кандидати трябва да обичат да се вихрят в кухнята, да имат свои любими рецепти, както и да правят разлика между магданоз и керевиз. Кандидатите за приза "кулинарен талант" трябва да са смели и да не изпитват притеснение от светлините на прожекторите.

 

В предаването децата ще се впуснат в различни готварски приключения, ще се състезават един срещу друг, а понякога ще играят в отбор. Бъдещите шефове ще научават много и полезна информация за продуктите, за приготвянето на вкусни ястия и как да правят изключителна презентация. От екипа обещават епизодите да са голяма чаена чаша наслада с кафена лъжица образователен характер и няколко щипки настроение.

 

Ментор и жури в Chef Talent ще е популярният, атрактивен, вдъхновяващ и истински професионалист в кухнята шеф Андре Токев. Той е основател на Българската асоциация на професионалните готвачи, официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа "Bocuse d'Or" и носител на единствената за източна Европа диплома "Global Masterchef Degree".

Може да запишете децата си за кастинг за Chef Talent ТУК: - може да линкнеш

 

 

https://soulandpepper.tv/chef-talent/form