• 834 преглеждания

Тази седмица в The Chef's Line четирима любители-кулинари със страст към френската кухня се изправят срещу линията на топ готвачи от "Montrachet" - най-добрият френски ресторант в Бризбейн.

Всички те споделят една обща любов - тази към френската храна.

Стефан е роден в близост до Париж, израства в Южна Франция и е вдъхновен да върне към живот стари класически рецепти. Според него в основата на всички стилове на готвене по света е френската кухня.

Леон е израснал в Холандия, но майка му обичала всичко френско. Като дете тя учи във френско училище и дава на всичките си деца френски имена.

Джес е израснала в Лонсестън, Тасмания с майка си и двамата си братя. Напуска дома си на 15 г. и е трябвало да се научи да готви. Едно от любимите неща на Джес е да пазарува чужди продукти и да се учи да готви с тях за себе си и петгодишния си син.

Колет описва себе си като дете на света, живеещо в много страни. След като се омъжва, Колет и съпругът й купуват малък самолет и така започва любовта й към френската храна. Тя обича да тренира таекуондо, докато чака в кухнята.

Ще успее ли някой от четиримата любители-готвачи със страст към френската кулинария "да пробие" линията на топ готвачите от ресторант "Montrachet"?

Не пропускайте Френската седмица в The Chefs' Line - от понеделник до петък, 19:30 ч. само по Soul&Pepper TV!