• 300 преглеждания

Тази седмица в The Chef's Line четирима любители-кулинари със страст към турската кухня се изправят срещу линията на топ готвачи от реномирания турски ресторант "Anason" в Сидни.

Нашите любители-готвачи в следващите пет дни са: Тейлър Джеймс - студентка по интериорен дизайн, чиито баба и дядо по майчина линия са с турски произход.

33-годишната Елинор Джерард е израснала в комуна, трупа кулинарен опит от 17-годишна и обича да готви здравословна храна. Нейната майка е запалила любовта й към кухнята от Близкия Изток.

28-годишният млад татко Клинтън Йеделман е роден в Йоханесбург, но се влюбва в Турция, спечелен от културата, хората и прекрасната храна. Той нарича меласата от нар свое тайно оръжие.

66-годишната Сали Арнолд пък има таланта да намира бързо нови начини за комбиниране на кулинарните съставки. Става почитател на турската кухня благодарение на роден в Израел британски готвач - автор на рецепти и собственик на ресторант.

 Ще успее ли някой от четиримата любители-готвачи със страст към турската кулинария "да пробие" линията на топ готвачите от ресторант "Anason"?

Не пропускайте Турската седмица в The Chefs' Line - от понеделник до петък, 19:30 ч. само по Soul&Pepper TV!