• 531 преглеждания

Днес празнуваме своя първи рожден ден!

Искрено благодарим, че ни се доверихте и гледате Soul&Pepper - единствения български кулинатен канал.

Още когато започнахме, целта ни не беше каналът да бъде насочен само към хората, които искат да запълнят свободното си време и да се забавляват. Искахме да бъдем полезни и на тези, имащи желание да разнообразят кулинарните си умения и да обогатят храненето си.

За тази една година Soul&Pepper успя да стигне до домовете ви в почти цяла България и събуди интереса на над 1 милион зрители.

Освен със собствените ни усилия и вдъхновение, с това предизивкателство се справихме и благодарение на нашите партньори от А1.

Съвсем накратко, ето какво постигнахме само за една година:

 - Създадохме собствени кулинарни предавания, които познавате добре от ефира на Soul&Pepper - "Лекият път към вкуса", с водеща Елена Петрелийска, "Добре опечени истории", с водещ Николай Красимиров, и "Кулинарни изкушения", където само за 5 минути може да се научите да сътворявате невероятни ястия от самото начало. Някои от предаванията са с няколко сезона. 

- Ежедневно изпълваме ефира на Soul&Pepper с качествена чуждестранна продукция, незизлъчвана досега в българския ефир. Освен това, ние първи се опитахме да наложим в телевизионен канал, различен от музикалните такива, множество кратки форми на съдържание с впечатляваща визия.

- Досега 30% от цялостното ни съдържание е собствена продукция, но това е само началото. От Soul&Pepper може да очаквате още по-богато съдържание, като през следващата година предстои да излъчим още 8 съвсем нови предавания. Предстоят и други големи изненади!

Бъдете нащрек и не спирайте да ни гледате, защото това, което сме ви подготвили в следващите месеци, ще ви предизвика и вдъхнови!

Soul&PepperTV - Подправката на живота