• 281 преглеждания

Тази седмица в The Chef's Line четирима любители-кулинари със страст към африканската кухня се изправят срещу линията на топ готвачи от най-добрия ресторант в Южна Австралия - "Africola".

Нашите любители-готвачи в следващите пет дни са Агнес, която готви от 10-годишна - регистрирана медицинска сестра и майка на две деца от Зимбабве. 

Следващият участник е 32-годишния студентски консултант Уейн, който е от Тринидад и Тобаго. Кулинарията е важна за него, защото е част от неговото африканско родословие и наследство.

Третият претендент е Полин, самоопределяща се като племенен готвач и майка на две деца. Израснала е в Момбаса и Найроби и затова в кухнята тя остава вярна на кенийските си корени. 

Шампионът по карате Алексис е роден в Камерун и вече е ясно, че има изграден състезателен дух извън кухнята. Той е най-големият от осем деца и се налага да поеме отговорността за прехраната на своите братя и сестри, като пази семейните традиции живи.

Ще успее ли някой от четиримата любители-готвачи със страст към африканската кулинария "да пробие" линията на топ готвачите от ресторант "Africola"?

Не пропускайте Африканската седмица в The Chefs' Line - от понеделник до петък, 19:30 ч. само по Soul&Pepper TV!