Дери Кларк, Катрин Фулвио и Пол Флин

Дери Кларк

Той е знаменитост на ирландската кулинарна сцена. Дери Кларк започва кариерата си на готвач още 16-годишен и е част от кухните на ресторанти като Le Coq Hardi и Le Bon Appetit в Дъблин.

Готвачът получава международно признание, след като става собственик на ресторант L'Ecrivain. Тогава той попада в така наречената "Зала на славата" на списание Food & Wine Magazine и е отличен с петзвездно ревю от критиците на The New York Times.

Дери Кларк пише две готварски книги - Not Just Another Cookbook и Keeping it Simple, които се радват на успех. Рецептите в тях потвърждават желанието на кулинара да се готви с най-добрите пресни, месни продукти, които да бъдат приготвени с усет и въображение.

 Катрин Фулвио

Катрин Фулвио е известна с телевизионната си кулинарна кариера и е добре позната в Ирландия, Великобритания и САЩ. Едновременно с това пише и за храна и е автор на редица готварски книги и рецепти.

През 2004 г. създава Ballyknocken House Bed & Breakfast , което по-късно превръща в кулинарното училище Ballyknocken House & Cookery School. Оттогава започва редовно да дава уроци по готварство и предоставя мястото за кулинарни събития за набиране на средства, привличащи много хора.

Пол Флин

Пол Флин е готвач и собственик на The Tannery Restaurant и кулинарното училище Townhouse and Cookery School в Дънгарвън. Кулинарната му кариера започва в Лондон през 80-е, но в началото на 90-е се връща отново в Ирландия.

Ястията на Флин са обичани заради дълбокия им земен и вълнуващ вкус.

Известно време той пише за храна за The Irish Times и в последствие става автор на три готварски книги - An Irish Adventure with Food, Second Helpings и Surf and Turf.

 

Предавания с Дери Кларк, Катрин Фулвио и Пол Флин